O vinariji Roxanich RSS

  1. Premijerno predstavljanje Roxanich etiketa pod sloganom “Freedom by Nature”

    Strateški ponovo osmišljen brend sa svojom veličanstvenom ponudom dugo odležanih, retkih, prirodnih vina iz drevnih venecijanskih zemalja, zvanično je predstavljen u prostorijama Roxanich Winery & Design Hotela, 3. decembra 2021.
    Saznajte više →
  2. Destinacija Motovun

    Impresivna vinarija Roxanich, kao i istoimeni vrhunski dizajn hotel, nalaze se u srednjovekovnom gradu Motovunu, u centralnoj Istri u Hrvatskoj, naspram Venecije.
    Saznajte više →
  3. Buđenje percepcije vina

    Rožanić neumorno radi na zaokruženju svoje vizije istinski prirodnog vina, kreiranog s ljubavlju i minimalnom intervencijom, koristeći davno zaboravljene i zanemarene drevne veštine vinifikacije, koje primenjuje već više od 20 godina.
    Saznajte više →
  4. Vinareva priča

    Mladen Rožanić oličava vatrenu strast prema sopstvenoj umetnosti. Veštine stečene u stalnoj potrazi za znanjem, napornim radom i ljubavlju, tajni su sastojak svake boce vina koju stvori.

    Saznajte više →
  5. Roxanich filozofija odležavanja vina

    Vinar Mladen Rožanić veruje u tradicionalnu umetnost pravljenja vina. U svaku bocu sa venecijanskim porodičnim grbom iz 13. veka utkano je drevno znanje, koje je brižljivo usavršavano kroz vekove.
    Saznajte više →
  6. Roxanich vinogradi

    Mondellebotte (Bačva), Bussure i Valle su poznati kroz istoriju kao „najbolji položaji” za vino u najpoželjnijoj vinogradarskoj regiji "Crvenoj Istri".
    Saznajte više →
  7. Vinarija Roxanich

    Nijedan vinar poslednjih godina nije oblikovao prirodnu vinsku scenu kao Mladen Rožanić. Oslanjajući se maksimalno na znanje, stvara vina uz minimalne intervencije.

    Saznajte više →